Fotbalistii de la Standard Liege s-au declarat optimisti inainte de plecarea spre Bucuresti, unde au ajuns ieri, in jurul pranzului, sperand intr-o calificare in grupele UEFA Champions League, informeaza site-ul oficial al gruparii belgiene. Atacantu
Fotbalistii de la Standard Liege s-au declarat optimisti inainte de plecarea spre Bucuresti, unde au ajuns ieri, in jurul pranzului, sperand intr-o calificare in grupele UEFA Champions League, informeaza site-ul oficial al gruparii belgiene. Atacantul sarb Milan Jovanovic a declarat ca echipa sa trebuie sa marcheze repede in meciul cu Steaua. "Vom castiga acolo. Steaua este o echipa foarte buna, dar cred ca avem mijloacele de a realiza o performanta foarte frumoasa. Noi jucam din ce in ce mai bine. Va trebui sa nu intram in panica in primele minute si sa reusim sa marcam repede. Daca vom prelua conducerea, sunt convins ca vom ajunge in grupe. Ceea ce se va intampla", a spus Jovanovic. La randul sau, portarul Olivier Renard a declarat ca in meciul cu Steaua doar rezultatul conteaza. "Am primit deja prea multe goluri, inclusiv de la romani. Este pacat ca nu am reusit sa mentinem scorul de 2-1 in tur. Dar suntem constienti ca putem pune in dificultate pe Steaua. In tur, ne-am creat mari ocazii. Putem profita si de faptul ca nu joaca pe propriul stadion, presiunea suporterilor nu va fi chiar asa de mare", a spus portarul echipei belgiene. Antrenorul lui Standard, olandezul Johan Boskamp, a declarat ca a studiat pe video jocul Stelei in ultimul meci de campionat, 3-1 cu FC Vaslui, observand ca romanii "schimba permanent sistemul" si ca, pentru el, echipa din Ghencea nu mai are multe mistere.
Rapaic afla astazi daca joaca
Mijlocasul croat Milan Rapaic, care are o leziune musculara, este in continuare incert pentru partida de diseara, dar face parte din delegatia belgiana. "In cazul lui Rapaic, examenul medical a aratat ca a suferit doar o mica intindere la coapsa, nu o ruptura. Totusi, sansele sale de a evolua sunt de 50 la suta", a notat site-ul oficial al lui Standard. In ceea ce-l priveste pe fundasul senegalez Mohamed Sarr, care a acuzat o contractura la aductori, acesta a devenit apt de joc, la fel ca si atacantul Milan Jovanovic, cu probleme la genunchi. Jovanovic si Bouchouari nu s-au pregatit luni, ultimul venind dupa probleme la glezna. De asemenea, atacantul portughez Ricardo Sa Pinto a fost odihnit luni. "Sarr a fost supus luni unui control medical, dar ar trebui sa fie apt pentru a-si lua locul in centrul defensivei, alaturi de Onyewu", a comentat site-ul oficial al lui Standard. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.