BCR a lansat un nou depozit la termen cu dobanda fixa, de pana la 7,5% pe an, in lei, cu scadenta la 1 si 3 luni, se anunta intr-un comunicat de presa al bancii. "BCR face un nou pas pentru stimularea economisirii in Romania, oferind acum depozite la
BCR a lansat un nou depozit la termen cu dobanda fixa, de pana la 7,5% pe an, in lei, cu scadenta la 1 si 3 luni, se anunta intr-un comunicat de presa al bancii. "BCR face un nou pas pentru stimularea economisirii in Romania, oferind acum depozite la termen de pana la 3 luni cu cea mai mare dobanda fixa, de pana la 7,5%/an, de pe piata bancara. O mare parte dintre clientii bancii au depozite pe termen scurt, iar acum BCR vine in sprijinul lor oferindu-le un mod de economisire foarte avantajos pentru ei. Consideram stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pe dobanzi si produse noi, sustinand politica BCR, de protejare a economiilor clientilor prin oferirea de alternative viabile", a declarat Ion Matei, director executiv al Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail din cadrul BCR.
Dobanda oferita este de 7,05% pentru depozite de pana la 5.000 lei pe timp de o luna, 7,20% pentru sume intre 5.000 si 10.000 lei si 7,30% pentru depozite mai mari de 10.000 lei. Pentru 3 luni banca ofera 7,25% dobanda pentru sume de pana la 5.000 lei, 7,40% pentru sume cuprinse intre 5.000 si 10.000 lei, iar pentru depozitele in valoare de peste 10.000 lei BCR acorda o dobanda de 7,50%.
Institutia financiara mai ofera clientilor sai si posibilitatea reinnoirii automate la scadenta sub forma unui nou depozit cu dobanda fixa in conditiile de dobanda practicate de banca la data reinnoirii.
BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 10 miliarde euro si detinand 442 sucursale si agentii in intreaga tara. Institutia are in evidentele sale peste 4 milioane clienti, din care 90% sunt clienti persoane fizice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.