FC National a obtinut sambata seara prima victorie in acest campionat, 2-1 cu revelatia Poli Iasi. Daca "bancarii" bifasera in primele doua etape tot atatea esecuri, moldovenii veneau in Cotroceni in situatia exact inversa, avand sase puncte dupa pri
FC National a obtinut sambata seara prima victorie in acest campionat, 2-1 cu revelatia Poli Iasi. Daca "bancarii" bifasera in primele doua etape tot atatea esecuri, moldovenii veneau in Cotroceni in situatia exact inversa, avand sase puncte dupa primele doua runde. FC National a marcat repede si apoi s-a retras in defensiva, in partea a doua si-a dublat avantajul, iar reusita lui Gavatorta nu a mai avut nici un rost. La finalul meciului, Constantin Iacov, presedintele lui FC National, era usurat. "In sfarsit, victorie! Ca am avut emotii e putin spus, dar asa am rezolvat si pariul pe care o parte a presei il facea cu schimbarea domnului Duna (n.r. Marin Duna, antrenorul principal). Eu am pus un pariu ca-l schimbam inainte pe domnul Dragomir. Cred ca o sa-mi iasa pariul", a spus Iacov. De partea cealalta, Ionut Popa, tehnicianul oaspetilor, era foarte suparat pe elevii sai. "Balba nu reuseste sa revina la forma de anul trecut, sa marcheze goluri. De cand a fost ofertat in vara de Rapid, nu mai e acelasi jucator, iar daca joaca asa nu mai prinde echipa. De altfel, cativa jucatori, nu dau nume, nu vor mai face parte din lot, sunt decis sa tai in carne vie", a spus Ionut Popa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.