In urma scandalului provocat de Carlos si Mihai Stoica, Gigi Becali a sustinut aseara o conferinta de presa in care a continuat sa atace publicatiile patronate de trustul Intact: "Antena 1 si Gazeta Sporturilor vor doar scandal. Este presa comunista.
In urma scandalului provocat de Carlos si Mihai Stoica, Gigi Becali a sustinut aseara o conferinta de presa in care a continuat sa atace publicatiile patronate de trustul Intact: "Antena 1 si Gazeta Sporturilor vor doar scandal. Este presa comunista. Patronul e comunist, informator. Toata presa lui intoxica lumea. Trebuie sa-i confiste lui Voiculescu averile, sa dea trustul in alta parte, nu stiu. O sa fac o conferinta de presa cu jurnalisti straini si o sa spun: <<Antena 1, Gazeta Sporturilor, fac parte din trustul de presa Impact (sic!), care este patronat de un mare comunist, intoxicator, cu dosar, Felix, Melix, Razvan, cum il chema pe el si vrea sa distruga Steaua>>. Dar n-o sa poata. Ce naiba, v-ati demonizat toti in trustul ala de presa? E vreun virus care va indraceste? Tu erai fata buna. Poate scapam de Voiculescu asta odata", a comentat, infierbantat, Gigi Becali. Cand reporterul Antenei 1 a intrebat daca il va da afara pe Mihai Stoica, Becali a izbucnit: "Te rog frumos, am o rugaminte si eu... daca ai atata obraznicie sa ma enervezi, te rog sa pleci. Adica spun ca e manipulare si tu insisti, cine esti tu, esti chiar atat de desteapta? Esti cea mai proasta dintre toate. Pleaca!". "Eu nu v-am vorbit urat", a replicat ea. "Daca esti cea mai proasta!? Ma inciti in curte la mine? Du-te, te rog frumos. Daca esti obraznica si proasta... Te stiu mai demult, acum vad ca arati si tu mai bine, te-ai emancipat, ca erai mai taranca proasta. Invata sa vorbesti", a spus Becali, care a revenit ulterior la sentimente mai bune: "Bine, hai, te las, dar sa nu mai pui intrebari din astea". Prezent si el la intalnirea cu presa, Mihai Stoica s-a adresat la randu-i jurnalistei: "Domnisoara, ati fost auzita la stadion cand va trimiteati cameramanul: <<Du-te si tu, poate-ti da una in camera>>". La un moment dat, in timp ce dadea declaratii, Becali s-a adresat din nou reprezentantei televiziunii Antena 1: "Da-te si tu la o parte, ce, esti printesa?". Apoi s-a adresat ziaristilor: "Luati-o pe fata asta de par, ciufuliti-o". In discutie a intervenit si Mihai Stoica, insa Becali l-a intrerupt: "Mihai, stai acolo, tu n-ai experienta cu presa". Gigi a mai spus ca Voiculescu face tot felul de manevre, si in afaceri si in politica, atacand-o si pe pe fiica acestuia, Camelia. "Poate o avea si ea ceva diavolesc de la taica-sau. Cum dau oamenii afara cum vor ei? Ca acu' ma enervez si incep sa injur. Pai daca sunteti prosti? De ce nu va solidarizati voi, ziaristii? <<Stai ba, Voiculescule, bosorogule, zdreanta de om, sa ne domini tu pe noi?>>". (C.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.