Actionarii societatii Teba Iasi Industry au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare retragerea de la tranzactionare de pe piata a actiunilor societatii. Conform unui comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti, actionarii au a
Actionarii societatii Teba Iasi Industry au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare retragerea de la tranzactionare de pe piata a actiunilor societatii. Conform unui comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti, actionarii au aprobat raportul de evaluare a societatii, in vederea stabilirii pretului actiunilor pentru actionarii care vor sa se retraga din societate. Astfel, pretul aprobat de AGEA este de 36,12 lei/actiune. Actionarii care nu sunt de acord cu hotararea AGEA privind retragerea de la tranzactionare pot solicita retragerea din societate in termen de 45 de zile de la data de inregistrare, prin transmiterea in scris catre societate a unei solicitari in acest sens. Dreptul de a solicita retragerea din societate poate fi exercitat de actionarii existenti la data de inregistrare cu conditia ca acestia sa fi detinut respectivul pachet de actiuni si la data de referinta a AGEA, adica la data de 20 iulie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.