Marin Duna a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca FC National este apta din toate punctele de vedere pentru a incepe sezonul cu o victorie in fata lui Dinamo. "Suntem pregatiti din punct de vedere fizic si psihic pentru a incepe camp
Marin Duna a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca FC National este apta din toate punctele de vedere pentru a incepe sezonul cu o victorie in fata lui Dinamo. "Suntem pregatiti din punct de vedere fizic si psihic pentru a incepe campionatul pozitiv si aici ma gandesc numai la victorie. Poate ca am fi preferat sa incepem cu o echipa mai putin valoroasa. Cred ca o sa fie un meci frumos. Vrem sa ajungem cat mai sus, iar obiectivul nostru este sa jucam intr-o cupa europeana", a spus antrenorul "bancarilor". Duna s-a declarat multumit de jucatorii achizitionati in aceasta pauza competitionala. "Au venit jucatori de valoare, pentru ca au existat destule voci care au spus ca sunt iesiti din circuit. Toti cei achizitionati au demonstrat ca vor sa revina la cel mai inalt nivel. Sper ca ei sa-si fi gasit linistea la aceasta echipa", a adaugat Duna, care a precizat ca isi doreste ca Abiodun si Srhoj sa revina la echipa, chiar daca sunt in litigiu cu FC National pentru a deveni liberi de contract. Capitanul echipei "bancare", Ovidiu Burca, a declarat ca s-a obisnuit deja sa tot bata pe Dinamo. "Deja m-am obisnuit sa-i intalnesc pe cei de la Dinamo si sa-i bat. Cunosc din ce in ce mai putina lume de acolo, acum sunt acasa la FC National. Am schimbat si noi foarte multi jucatori, la fel ca si dinamovistii. Sper sa refacem cat mai repede grupul care a fost anul trecut si sa ajungem la aceleasi performante", a afirmat Burca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.