Transferul lui Adrian Drida (foto) de la Jiul la Steaua s-a facut in schimbul unui miliard de lei vechi (aproximativ 28.000 de euro), sustin surse din cadrul clubului din Petrosani, o suma mica fata de cea vehiculata in presa la data incheierii tranz
Transferul lui Adrian Drida (foto) de la Jiul la Steaua s-a facut in schimbul unui miliard de lei vechi (aproximativ 28.000 de euro), sustin surse din cadrul clubului din Petrosani, o suma mica fata de cea vehiculata in presa la data incheierii tranzactiei, 200.000 de euro. AS Romvest Arad, club care detine 25 la suta din cota de transfer a lui Drida, contesta trecerea jucatorului de la Jiul la Steaua, realizata la inceputul lunii iunie. Intr-un act aditional al transferului lui Drida la Jiul, datat in 1 august 2005, se stipuleaza ca Romvest detine 25 de procente din cota jucatorului, iar Jiul se obliga sa instiinteze in scris si sa solicite acordul scris al clubului Romvest in cazul unui transfer. "Nu a fost respectat contractul. Am primit in banca un ordin de plata de la Jiul cu suma de 25.000 de RON (n.r. - 250 de milioane ROL), aproximativ 7000 de euro, in care scrie <<cota de transfer Adrian Drida>>. Era datat 10 iulie. La negocieri nu am participat si nu ne-am dat acordul", a declarat Ioan Ienciu, presedintele gruparii aradene. AS Romvest a notificat LPF, Steaua si Jiul cu privire la aceasta tranzactie si a depus un memoriu la FRF. In replica, oficialii Jiului sustin ca transferul lui Drida la Steaua este legal. "Transferul lui Drida la Steaua este cat se poate de legal. Ca la fiecare mostenire, se mai trezeste cate un nepot sa revendice ceva in plus. Suntem satui de atatea aberatii", a declarat secretarul Jiului, Marian Spiru. "Nu au decat sa depuna memoriu dupa memoriu, totul s-a facut legal", a precizat, la randul sau, o sursa din cadrul Jiului, care spune ca s-a incasat pe transferul lui Drida suma de aproximativ un miliard de lei vechi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.