Peste o suta de colegi si prieteni ai lui Constantin Radulescu, barbatul  impuscat in cap de catre seful AFAN, au facut, ieri, un lant uman in fata Palatului Parlamentului. Manifestantii au venit la Bucuresti in semn de solidaritate cu tanarul

Peste o suta de colegi si prieteni ai lui Constantin Radulescu, barbatul impuscat in cap de catre seful AFAN, au facut, ieri, un lant uman in fata Palatului Parlamentului. Manifestantii au venit la Bucuresti in semn de solidaritate cu tanarul dambovitean, aflat de mai bine de o saptamana in coma, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Ei au cerut o inasprire a legilor, pentru ca evenimente precum a fost cel caruia i-a cazut victima Costin sa nu se mai repete.

Salariatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita s-au adunat langa Palatul Parlamentului in jurul orei 14.00. Acestia au vrut sa traga un semnal de alarma fata de situatia in care se afla colegul lor, sa sensibilizeze autoritatile statului si opinia publica pentru ca astfel de evenimente nefaste sa fie evitate pe viitor. Ei au purtat atarnate de gat pancarde pe care se putea citi: „Ne temem pentru siguranta noastra si a copiilor nostri“, „Nu armele reprezinta un pericol, ci oamenii care le manuiesc“, “Vinovatul sa plateasca“.

'Legea ex ista, dar nu a fost aplicata>>
Printre ei a venit presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care s-a interesat de starea sanatatii lui Costin Radulescu, tanarul grav ranit de focul de arma tras pe malul Lacului 2 Vacaresti de presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania, Alexandru Radulescu. La cererea oamenilor, Olteanu a raspuns ca legile sunt bune, numai ca trebuie aplicate corect: „Legea e buna, problema este sa fie aplicata, pentru ca trebuie aplicata in mod ferm. Conditiile sunt aspre in ceea ce priveste obtinerea unei arme, dar iata ca sunt incalcate. Aici este problema, la aplicarea legii, ca legea exista, dar iata ca intr-un asemenea caz ea nu a fost aplicata“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.