ROCK YOU. Deschiderea in forta a ""Rock Your Mind"", festival ce se anunta a fi cel mai important eveniment de rock alternativ si nu-metal din Romania este asigurata de trupa olandeza Cheesy. Nascuta din zgomotele Amsterdamului, trupa a debutat in 20

ROCK YOU. Deschiderea in forta a ""Rock Your Mind"", festival ce se anunta a fi cel mai important eveniment de rock alternativ si nu-metal din Romania este asigurata de trupa olandeza Cheesy. Nascuta din zgomotele Amsterdamului, trupa a debutat in 2003 cu albumul ""Beg"", promovat in cadrul unui turneu international in care s-au facut remarcati prin sunetul original al muzicii pe care o interpreteaza. 50 de minute de muzica de atitudine, in care cei de la Cheesy vor prezenta, in premiera, melodii de pe noul lor album.
CONCERT. La data de 5 decembrie 2005 vor concerta la Sala Polivalenta din Bucuresti trupele Candlemass (Suedia - foto) si Destruction (Germania). Ambele trupe de doom si thrash metal se afla in turneu de promovare a noilor albume: Candlemass - albumul autointitulat, iar Destruction - ""Inventor of Evil"". Alaturi de ei, pe scena vor urca si Deathchain (Finlanda).

& MORE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.