Preparare: Intr-un castron se amesteca maioneza, iaurtul, marmelada, sucul de lamaie si piperul. Piersicile se taie in felii de marime potrivita si se adauga in compozitia de mai sus. Apoi se pun afinele. Carnea de curcan trebuie fiarta bine inainte, astfel incat sa fie frageda. Se toaca apoi marunt si se adauga si ea peste restul ingredientelor. Se amesteca bine. Se poate decora dupa imaginatie. Se poate servi pe frunze de salata verde.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Raiffeisen Bank are o ofertă la creditele ipotecare
Sursa: futurebanking.ro
-
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat
Sursa: kudika.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 6-12 mai
Sursa: garbo.ro
-
3 decenii de business: cum a evoluat Mobexpert, gigantul român din industria...
Sursa: retail.ro
-
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit...
Sursa: wall-street.ro