Aproximativ 100 de tineri, fosti membri ai ""organizatiei on-line"" a PSD Bucuresti, s-au inscris ieri in PC.
Conservatorii au prezentat o parte din acest grup de tineri in cadrul unei conferinte de presa. ""I-am adus aici pe acesti tineri pe
Aproximativ 100 de tineri, fosti membri ai ""organizatiei on-line"" a PSD Bucuresti, s-au inscris ieri in PC.
Conservatorii au prezentat o parte din acest grup de tineri in cadrul unei conferinte de presa. ""I-am adus aici pe acesti tineri pentru ca anumiti lideri ai PSD au spus ca fac parte dintr-o organizatie fantoma. Se pare ca acestia au uitat de ""organizatia on-line"", a celor care s-au inscris in partid prin Internet, care a fost inaugurata in prezenta lui Ion Iliescu. Tinerii acestia s-au hotarat sa paraseasca PSD pentru ca nu se mai simt reprezentati de actuala conducere"", a spus Octavian Petrovici, proaspat membru al PC, care a adus, pentru a-si sustine afirmatiile, adeziunile la PSD ale membrilor in cauza. ""Mare parte dintre acesti tineri corespund profilului la care noi ne-am gandit cand am lansat programul «Ofensiva tinerilor». Avem nevoie de tineri care sa se implice in viata sociala, nu de tineri care sa decoreze prezidiurile"", a declarat purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.