Un iordanian si sotia acestuia au fost dati in urmarire generala de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Brasov dupa ce au pacalit mai multe persoane cu locuri de munca in strainatate. Oamenii legii spun ca "tepele" au fost trase in
Un iordanian si sotia acestuia au fost dati in urmarire generala de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Brasov dupa ce au pacalit mai multe persoane cu locuri de munca in strainatate. Oamenii legii spun ca "tepele" au fost trase in perioada 2003-2004, cand sotii Aysar Al Barham, 40 de ani, si Olga Barham, 37 de ani, erau administratori la societatea "Trust International". In aceasta calitate, cei doi promiteau brasovenilor naivi ca le intermediaza contracte de munca in strainatate, mai exact in Dubai si Emiratele Arabe. In schimbul acestor contracte, cetatenii trebuiau sa plateasca suma de 100 de euro, reprezentand taxe comision, plus alte sume de bani, cuprinse intre 500 si 800 de euro, reprezentand biletul de avion Dupa ce incasau banii, nu mai intermediau nici un contract de munca si se faceau nevazuti. In total, sotii au pacalit 72 de brasoveni si au creat un prejudiciu de aproximativ 65.000 de euro. Intreaga "afacere" a fost desconspirata in momentul in care unul dintre pagubiti i-a reclamat la politie. Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Brasov au inceput, joi, urmarirea penala impotriva celor doi, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune. Aysar Al Barham si sotia lui, Olga, sunt insa de negasit, motiv pentru care oamenii legii i-au dat in urmarire generala. Politistii spun ca exista suspiciuni ca iordanianul si sotia sa au comis fapte asemanatoare si la Iasi. Persoanele care pot da relatii despre ei sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la Serviciul 112.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.