O seara de neuitat. Timpuri Noi, Da Hood si Gojira&Kosak se urca pe scena Salii Preotesei pentru un concert unic, cu greutate. Trei stiluri diferite, mentalitati noi.

Ce-ar fi mai potrivit pentru o seara de vineri decat nume grele si un local pe cinste in care trei stiluri diferite de muzica se imbina armonios si captivant? Ei bine, sa stiti ca se poate. Reteta este simpla: se ia Timpuri Noi, se introduce in aluatul ""heavy"" Da Hood, apoi se completeaza cu cele doua condimente, Gojira&Kosak. Se incing bine si gata. Vine apetitul. Suna extraordinar de bine. Motiv pentru care artistii in cauza s-au hotarat sa arate lumii cat de provocatoare poate fi adunarea lor pentru un concert inedit care va avea loc in aceasta seara in Club Preoteasa. ""Este o imbinare de stiluri ce lanseaza o provocare muzicala tuturor fanilor care inteleg ca traim in anul 2006, ceea ce inseamna ca nici din punct de vedere muzical nu ar trebui sa mai existe mentalitati invechite. Rock, hip-hop, funk si electro constituie o reteta ce nu trebuie ratata, mai ales daca tinem cont de surprizele pe care le pregatim"", marturiseste Naia€™gha€™Ba (Da Hood).
TIMPURI NOI. Trupetii au pornit din zona underground atunci cand era mai greu, ca reactie la establishment-ul din rockul autohton de la inceputul anilor a€™80, intruchipat de trupe ca Iris. Dupa a€™90 a urmat momentul lor de glorie, intrand incet-incet in mainstream, ca in prezent sa se considere deja niste clasici. ""Ideea concertului alaturi de Timpuri Noi si Da Hood mi-a venit, firesc, in urma colaborarii cu cele doua trupe, pe care de altfel le iubesc si le respect foarte mult, practic crescand cu ele. Imediat am simtit acea chimie benefica si am inaintat propunerea catre Fundatia Phoenix, unde reac-tia a fost pe masura, astfel conturandu-se acest proiect. In ciuda faptului ca publicul acestui concert va fi unul eterogen, sunt convins de reusita, in acest moment simtindu-se cat mai mult nevoia unei adevarate diversitati muzicale"" - Gojira.
DA HOOD. Proiectul Da Hood Justice a luat fiinta la sfarsitul anului 1993, cu sprijinul echipei de la Radio
Nova 22. Debutul oficial al trupei formate la acea vreme din Naia€™gha€™Ba si Shorty Shit Stain a avut loc un an mai tarziu, dupa care trupa s-a completat cu Sub Zero (aka Phane Buton). In 1995, in locul lui Shorty a venit Stoe Toxxic - recomandat de baietii de la RACLA. ""Judecata de dupa"", albumul de debut, apare in iunie 1997. Spre sfarsitul anului 1999, se lanseaza albumul ""Direct din Undaa€™ground"", dupa care urmeaza ""Nascut pentru asta"", editat in vara anului 2001. Dupa terminarea contractului cu Cat Music, Da Hood Justice intra pe ""filiera"" independenta alaturi de labelul Urban Records, insa rezultatele nu sunt cele scontate. In 2004, Da Hood semneaza cu Roton si intra in studio pentru conceperea primului album in formula extinsa. ""Secretul din gradina"" este lansat oficial la 12 decembrie 2005, in componenta: Naia€™gha€™Ba/ Stoe Toxxic - voce, Gabi ""Printzu"" (bass), Kani (tobe), Marius ""Zulu"" (chitara),
Dj Sonia si Cristina (clape
backing-vocals).

ELECTRONICA CU GOJIRA&KOSAK