Ca in fiecare an in preajma Sarbatorilor de iarna, angajatii si mai ales copiii celor care lucreaza pentru compania Intercontinental au intampinat venirea lui Mos Craciun cu bunatati specifice si colinde. Pentru a intra in atmosfera specifica Sarbato
Ca in fiecare an in preajma Sarbatorilor de iarna, angajatii si mai ales copiii celor care lucreaza pentru compania Intercontinental au intampinat venirea lui Mos Craciun cu bunatati specifice si colinde. Pentru a intra in atmosfera specifica Sarbatorilor de iarna, micutii au fost incantati de colindele si cantecele interpretate de Andra, Analia Selis, Victor Socaciu, dar mai ales de magiile facute de Leonard Iosefini, care i-a fermecat pe copii cu tot felul de trucuri si scamatorii.
De asemenea, micutii au facut sa rasune Sala Ronda a hotelului Intercontinental de chiotele lor de bucurie si colinde, au dansat alaturi de membrii trupei de dans sportiv Pro Swing, condus de Florentina Mihaiu. In mod sigur, cea mai asteptata si cea mai importanta dintre intalnirile de ieri a fost cea pe care prichindeii au avut-o cu Mos Craciun, care s-a dovedit extrem de darnic anul acesta, aducandu-le micutilor numeroase dulciuri, jocuri si jucarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.