Federatia Romana de Fotbal a anuntat ieri locurile de disputare ale partidelor din optimile de finala ale Cupei Romaniei, programate intr-o singura mansa, pe 26 octombrie, de la ora 14. Partida Petrolul Ploiesti - Dinamo se va disputa la Urziceni (St
Federatia Romana de Fotbal a anuntat ieri locurile de disputare ale partidelor din optimile de finala ale Cupei Romaniei, programate intr-o singura mansa, pe 26 octombrie, de la ora 14. Partida Petrolul Ploiesti - Dinamo se va disputa la Urziceni (Stadionul "Unirea"), FCM Targoviste - Poli Timisoara la Craiova (stadionul "Ion Oblemenco"), FC National - Universitatea Craiova la Mioveni (Stadionul "Dacia"), Cetatea Suceava - Rapid la Focsani (Stadionul "Milcovul"), Rapid II - Farul Constanta la Calarasi (Stadionul "Municipal"), FCM Bacau - Jiul Petrosani la Brasov (stadionul "ICIM") si Poli Iasi - FC Vaslui la Bacau (Stadionul "Municipal"). Intalnirea dintre Pandurii Tg. Jiu si Otelul Galati se va disputa pe 25 octombrie, tot de la ora 14, pe stadionul din cadrul Centrului National de la Mogosoaia. Eduard Alexandru (foto), directorul general al Petrolului, era iritat de decizia FRF de a pune meciul echipei sale cu Dinamo la Urziceni. "Sunt total nemultumit de decizia FRF, aceea de a da castig de cauza unei adversare a Petrolului. Cu atat mai mult cu cat aceasta se numeste Dinamo. Noi am cerut orasul Targoviste, Dinamo orasul Urziceni si, fireste, s-a dat castig de cauza dinamovistilor. Adica exact asa cum nu trebuia sa se intample. Acest meci s-ar fi putut juca oriunde cu exceptia acestor doua orase", a explicat Eduard Alexandru. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.