Nokia, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, va lansa, in luna octombrie, un nou model de aparat al carui pret brut va fi de circa 100 de euro, se arata intr-un comunicat al producatorului finlandez de telefoane mobile. Noul model, Nok
Nokia, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, va lansa, in luna octombrie, un nou model de aparat al carui pret brut va fi de circa 100 de euro, se arata intr-un comunicat al producatorului finlandez de telefoane mobile. Noul model, Nokia 2652, va fi destinat pietelor din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si China. Conform comunicatului Nokia, compania a identificat noi oportunitati de dezvoltate, in special pe pietele in curs de dezvoltare, cum ar fi Rusia, Brazilia, India, China si state din Africa. "Colaboram cu operatorii de telefonie mobila, in incercarea de a oferi telefoane la preturi accesibile, precum si solutii care sa reduca cheltuielile clientilor", a declarat Kai Öistämö, vicepresedinte al Nokia. Potrivit informatiilor grupului finlandez, telefonul mobil Nokia cu numarul un miliard a fost vandut la inceputul acestei veri in Nigeria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.