In seara de Gala a Cerbului de Aur va concerta una dintre cele mai iubite interprete de muzica pop ale momentului. Prezenta in topurile de specialitate si cu un nou album, cunoscut deja pe piata romaneasca, Natalie Imbruglia a acceptat sa sustina un
In seara de Gala a Cerbului de Aur va concerta una dintre cele mai iubite interprete de muzica pop ale momentului. Prezenta in topurile de specialitate si cu un nou album, cunoscut deja pe piata romaneasca, Natalie Imbruglia a acceptat sa sustina un concert de 70 de minute pe scena din Piata Sfatului, precizeaza Televiziunea Romana intr-un comunicat dat publicitatii. Astfel, in seara lui 23 septembrie, Natalie Imbruglia va urca pe scena de la Brasov, incepand cu ora 22.30, pentru a sustine un concert transmis in direct si integral de catre TVR1. Solista australiana in varsta de 30 de ani, care va sosi in Romania cel mai probabil pe 22 septembrie, a solicitat un program de repetitii pentru data de 23 septembrie. Nu este inca limpede daca ea se va caza la Brasov sau in Capitala. Organizatorilor festivalului le-au fost insa solicitate poze ale unor posibile locatii si, de asemenea, imagini din editiile trecute ale festivalului pentru a vedea piata, tipul de scena si decor ale Cerbului de Aur. "Va trebui sa aducem din afara anumite echipamente pe langa cele aduse de trupa sa. Oricum, echipamentele aduse de tehnicienii Nataliei se ridica la aproape o tona", precizeaza Irina Radu, directorul festivalului Cerbul de Aur. "Concertul din Romania a fost acceptat pentru ca suntem considerati o piata noua si interesanta. O conditie a acceptarii ofertei TVR a fost precizarea numelui noului album in toate materialele video si audio - COUNTING DOWN THE DAYS. De asemenea, ne-au fost solicitate informatii si date despre ceilalti artisti prezenti in festival", a mai precizat Irina Radu. Va reamintim ca in prima seara de Festival isi va inaugura turneul european celebrul Joe Cocker, cea de a doua seara va gazdui cei mai buni artisti din Republica Moldova, iar recitalul Nataliei Imbruglia va fi precedat in seara de Gala de cele sustinute de Slang si Analia Selis. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.