Presa engleza de ieri i-a multumit lui Adrian Mutu pentru cele doua goluri marcate in poarta Cehiei, apreciind ca nationala Angliei are sanse sporite sa obtina un loc doi calificant la CM. "Adrian Mutu, atacantul roman care a facut de rusine fotbalul
Presa engleza de ieri i-a multumit lui Adrian Mutu pentru cele doua goluri marcate in poarta Cehiei, apreciind ca nationala Angliei are sanse sporite sa obtina un loc doi calificant la CM. "Adrian Mutu, atacantul roman care a facut de rusine fotbalul din Anglia si pe care multi membri ai Federatiei Engleze de Fotbal ar dori sa-l vada inca suspendat pentru consum de droguri, a impins Anglia foarte aproape de calificarea in faza finala a Cupei Mondiale", noteaza cotidianul Daily Telegraph. Scenariul este realizabil in conditiile in care Anglia va invinge maine Irlanda de Nord si pe 8 octombrie, Austria. Cu inca sase puncte acumulate, Anglia ar fi calificata direct la CM, chiar daca va pierde ultimul meci, cu liderul grupei, Polonia, si se va clasa pe locul doi in grupa a sasea. Conform regulamentului, cele mai bune doua echipe de pe locul secund in grupe merg direct la Mondiale. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.