La conferinta de presa de ieri a clubului Rapid, Razvan Lucescu (foto) l-a catalogat drept ""josnic"" pe Mircea Rednic. ""Tin totusi sa fac niste precizari. Nu mi-am putut imagina sa exista un om care sa se comporte atat de josnic, care sa atace

La conferinta de presa de ieri a clubului Rapid, Razvan Lucescu (foto) l-a catalogat drept ""josnic"" pe Mircea Rednic.

""Tin totusi sa fac niste precizari. Nu mi-am putut imagina sa exista un om care sa se comporte atat de josnic, care sa atace atat de murdar, dupa ce el a sabotat in permanenta munca noastra de aici si in special pe a mea"", a spus Lucescu. Razvan a mai spus ca nu intelege cum a putut Rednic sa il atace pe el si pe tatal sau, Mircea Lucescu. ""Tatal meu i-a influentat pozitiv intreaga cariera. Iar eu l-am ajutat mai putin, e adevarat. Dar am pus umarul cand a fost numit in primul mandat ca antrenor la Rapid, si a doua oara, cand a castigat titlul, cand eu eram vicepresedinte. Daca el uita aceste lucruri, atunci o sa-si uite si numele"", a acuzat Lucescu jr. ""Ar fi bine ca Razvan sa nu mai vorbeasca. N-am nici o vina ca m-a contactat George Copos. Eu ii doresc sa ajunga antrenor mai mare decat Mircea Lucescu. Sa stea linistiti cei de acolo. Eu la Rapid nu voi mai antrena niciodata"", a raspuns Rednic.

SABIN ILIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.