""CENTURA"" S-A MUTAT PE ALEILE DIN EFORIE SUD. Toti turistii stiu deja prea bine ca statiunea Eforie Sud asteapta, an de an, persoanele dornice de tihna si odihna. Motiv pentru care pub-urile, terasele cu program artistic si discotecile sunt o rarit
""CENTURA"" S-A MUTAT PE ALEILE DIN EFORIE SUD. Toti turistii stiu deja prea bine ca statiunea Eforie Sud asteapta, an de an, persoanele dornice de tihna si odihna. Motiv pentru care pub-urile, terasele cu program artistic si discotecile sunt o raritate. Ei bine, dupa ce cauti de-ti vine ameteala un astfel de local, ceva mai ""viu"", sa-i zicem, poti avea surpriza sa nimeresti ca musca-n lapte, unde nu ti-e locul. De exemplu, noi va sfatuim sa cascati bine ochii, pentru ca sub umbrela unei mese calde si-a unei bauturi racoritoare, te poti trezi c-ai nimerit in plin bordel de lux. Te-ntrebi, la ora 22:00, de ce tu esti la pub, in blugi si geaca, si-n fata locatiei trag taxiuri din care coboara domnisoare-ntolite ca de nunta. Daca pui si de-o investigatie estivala, afli cu stupoare ca la etajul superior s-a mutat, pe perioada verii, ""centura"" si ca tu, fraier, esti acolo nu ca sa te distrezi, ci ca s-acoperi afacerile oneroase ale boss-ului proxenet. (Miruna Mihalcea)
POLITA DE ASIGURARE. Bianca Rus, deja un nume cunoscut in lumea manelistilor, a implinit frumoasa varsta de 18 ani. Cum de mai bine de o luna cantareata se afla pe Litoral pentru o serie de concerte, ea si-a sarbatorit ziua de nastere la ""Splendid Beach"", din Eforie Sud, alaturi de 40 de invitati. Cadourile primite sunt pe cat de utile, pe atat de amuzante: trei carti de circulatie, de la niste amici, si o polita de asigurare pe 30 de ani, din partea parintilor sai. (Simona Ecovoiu)
Coafor la comun. Cristina Rus si Andreea Banica (Blondy), cele doua soliste care odinioara faceau furori pe scena, nici ca-si mai vorbesc. Andreea zice ca i-ar fi trimis fostei colege de trupa un SMS de ziua sa de nastere, numai ca sarbatorita n-a percutat la urari. Ati zice ca, asta e, drumurile lor s-au despartit. Nu e chiar asa, mai au ceva in comun, caci au ramas fidele aceluiasi salon de frumusete. Doar aici se mai intalnesc, relatia lor simplificandu-se la un salut. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.