Cine spune ca nu poti petrece o vacanta de vis decat pe litoralul bulgaresc sau pe cel turcesc, probabil ca nu a trecut inca pe la Vox Maris, din Costinesti. Aici, facilitatile oferite turistilor, conditiile de cazare, mancarea, serviciile, linis

Cine spune ca nu poti petrece o vacanta
de vis decat pe litoralul bulgaresc sau pe cel turcesc, probabil ca nu a trecut inca pe la Vox Maris, din Costinesti. Aici, facilitatile oferite turistilor, conditiile de cazare, mancarea,
serviciile, linistea si curatenia sunt la
standarde occidentale.

Cand te gandesti ca bijuteria care este astazi Vox Maris este rezultatul ambitiei unui om! Ambitia de a arata ca si intr-o statiune romaneasca poti avea parte de un concediu ca in strainatate. Pentru Nicusor Nastase, Vox Maris inseamna o jumatate din viata sa, numarata in ani.
AMBITIE. In 1982, cand a fost numit sef peste discoteca Vox Maris, nu-si inchipuia ca, intr-o zi, aceasta va fi proprietatea lui, impreuna cu intreg complexul de vile Amiral, evaluate la aproximativ 21 de milioane de dolari, conform revistei Capital. Desi liber si cu un statut privilegiat in Costinesti, Nastase a preferat libertatea de peste granita, fugind din grup, in timpul unei excursii facute in Spania, in 1988. Gandul ii tot zbura, insa, la ce lasase in urma. Si le spunea celor de acasa, cand vorbea cu ei la telefon, ca se va intoarce si va lua discoteca din Costinesti. Nimeni nu l-a crezut. In primele luni dupa evenimentele din decembrie a€™89, a revenit in tara, a semnat contractul pentru preluarea discotecii, apoi, impins de ambitie, a inceput sa construiasca o afacere de succes. In 2000, a cumparat complexul de vile Amiral, pe care l-a renovat complet.

CONFORT. Camerele de la Vox Maris sunt echipate la standard de trei si de patru stele


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.