MAMA SI FIUL. In week-end-uri, Fuego canta pe Litoral, impreuna cu Irina Loghin. Si multa lume il confunda cu baiatul cunoscutei interprete. Fiindca pe Paul Surugiu il mai cheama si Ciprian, la fel ca pe fiul renumitei cantarete de muzica populara. A
MAMA SI FIUL. In week-end-uri, Fuego canta pe Litoral, impreuna cu Irina Loghin. Si multa lume il confunda cu baiatul cunoscutei interprete. Fiindca pe Paul Surugiu il mai cheama si Ciprian, la fel ca pe fiul renumitei cantarete de muzica populara. Astazi, Fuego a plecat la Londra pentru a le canta si a-i incanta pe romanii de-acolo. ""Ma cam tem de ce s-a intamplat in ultima perioada, mai precis de atentatele cu bomba"", ne-a declarat Fuego, care a parasit tara cu inima stransa. (Catalina Iancu)
ASORTAT LA PROSOP. Irinel Columbeanu sta de vorba cu oricine-l abordeaza. Iar la capitolul fete sta si mai bine. Caci a fost vazut in compania mai multor tinere, care mai de care mai atragatoare. Cu toate acestea, la evenimentele mondene, Columbeanu a venit neinsotit. Zilele trecute se plimba, doar in slip, prin Vox Maris, asortat la un prosop de culoare bleu si atasat de-o bruneta mai inalta decat el. Si mult mai tanara. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.