Inaintea meciului cu Gloria, Basarab Panduru s-a dovedit extrem de pesimist in ceea ce priveste rezultatele echipei sale, pronosticand un parcurs dezastruos in primele 5 etape. Gandurile lui ""Pandispan"" au fost contrazise de propriii jucatori,
Inaintea meciului cu Gloria, Basarab Panduru s-a dovedit extrem de pesimist in ceea ce priveste rezultatele echipei sale, pronosticand un parcurs dezastruos in primele 5 etape.

Gandurile lui ""Pandispan"" au fost contrazise de propriii jucatori, care, la Bistrita, au scos un punct, dupa ce au avut tot timpul meciul in mana.
CRIZE. Panduru nu a ratat nici de aceasta data prilejul sa se dea in spectacol, fiind foarte aproape de a-l palmui in timpul jocului pe Claudiu Raducanu, care a jucat slab. ""Fiecare jucator de la mine din echipa trebuie sa inteleaga faptul ca individual nu va face nimic. El trebuie sa se supuna grupului si, in momentul in care Badea s-a accidentat, Claudiu Raducanu trebuia sa inchida partea dreapta. Le-am spus in cabina: «Daca un jucator mai comenteaza sau nu respecta sarcinile mele, o sa intru si o sa-l iau la bataie pe teren»"", a spus Panduru. El ar putea sa-i ceara lui Porumboiu sa-i infiinteze o sectie de box la Vaslui, pentru a-si pune in aplicare iesirile tot mai violente. Panduru a continuat recitalul si in vestiar. ""Sunteti niste tampiti, prostilor"", a urlat tehnicianul, care l-a anuntat pe internationalul moldovean Viorel Frunze, eliminat sambata la Bistrita, ca nu are permisiunea sa se prezinte la actiunea echipei nationale a Republicii Moldova, programata miercuri la Chisinau. (Sorin Anghel)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.