* Backstreet Boys - "Never Gone" (BMG /Nova Music Entertainment). La cinci ani de la dizolvarea trupei, Backstreet Boys se intorc cu un nou album, al saselea din istoria lor, "Never Gone". Cele 12 piese reprezinta creatia matura a trupei care, in urm
* Backstreet Boys - "Never Gone" (BMG /Nova Music Entertainment). La cinci ani de la dizolvarea trupei, Backstreet Boys se intorc cu un nou album, al saselea din istoria lor, "Never Gone". Cele 12 piese reprezinta creatia matura a trupei care, in urma cu ani de zile, a schimbat regulile in ceea ce priveste vanzarile de CD-uri si bilete de concert.
* George Baicea Blues Band - "Cinderella". Unul din chitaristii cu adevarat talentati ai ultimilor zece ani, George Baicea a scos acest album de feeling alaturi de basistul american Steve Clarke. Materialul este o trecere prin diverse genuri muzicale.
* The Snails - "Undeva" (A&A Records). Un album bun, mai ales pentru cei carora le-a placut Oasis. Trupa din Republica Moldova a impresionat la concursul "Tu poti fi vedeta", organizat de casa de discuri sus amintita si pe care l-a castigat anul trecut.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.