Consiliul de Afaceri Eleno-Roman va fi transformat in Camera de Comert si Industrie Romano-Elena si va promova noi strategii pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale. Potrivit unui comunicat de presa, Consiliul de Afaceri Eleno-Roman este prima organ
Consiliul de Afaceri Eleno-Roman va fi transformat in Camera de Comert si Industrie Romano-Elena si va promova noi strategii pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale. Potrivit unui comunicat de presa, Consiliul de Afaceri Eleno-Roman este prima organizatie non-profit care, incepand din anul 2000, a avut ca principal obiect de activitate sustinerea si dezvoltarea relatiilor economice eleno-romane prin promovarea investitiilor. De altfel, primul ministru Calin Popescu Tariceanu a declarat, cu ocazia ultimei intalniri cu reprezentantii Consiliului de Afaceri Eleno-Roman, ca sustine initiativa de transformare in Camera de Comert si Industrie Romano-Elena. La intalnirea desfasurata in aceasta saptamana in Grecia, Consiliul de Afaceri Eleno Roman a fost reprezentat de catre presedintele acestuia, Konstantinos Tsoukalidis si de Valentin Arnaoutou, secretar general. Capitalul elen investit in Romania a depasit 2,4 miliarde de dolari, plasand Grecia pe locul 3 in topul principalilor investitori. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.