Rapid va efectua un nou turneu de pregatire in Elvetia, intre cele doua partide cu UE Sant Julia (Andorra), din primul tur preliminar al Cupei UEFA. Acesta se va desfasura tot la Anzerre, ca si cel din perioada 21-30 iunie, informeaza site-ul oficial
Rapid va efectua un nou turneu de pregatire in Elvetia, intre cele doua partide cu UE Sant Julia (Andorra), din primul tur preliminar al Cupei UEFA. Acesta se va desfasura tot la Anzerre, ca si cel din perioada 21-30 iunie, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. Dupa jocul din Andorra, cu UE Sant Julia, din prima mansa (programata pe 14 iulie), Rapid va merge direct la Anzerre, in cadrul acestui stagiu urmand sa dispute trei jocuri amicale cu echipe puternice: nationala Emiratelor Arabe Unite (17 iulie), Panionios Atena (20 iulie) si AEK Atena (23 iulie). Ultimul joc va avea loc in Italia, giulestenii plecand imediat dupa aceea spre Bucuresti, unde, pe 28 iulie, este programat returul cu UE Sant Julia. Altfel, armeanul Artiom Karamian se afla in aceste zile la Bologna (Italia), la tratament, dar Rapid are acum alti doi "stranieri". Unul dintre ei este noul preparator fizic, italianul Diego Longo, in varsta de 29 de ani, care a lucrat ultima data la Genoa. Cel de-al doilea este francezul Vincent Talio, un jucator de banda dreapta, liber de contract, care a evoluat pana in aceasta vara la echipa elvetiana de liga secunda FC Baulmes (pe care Rapid a intalnit-o in primul joc de verificare din cadrul turneului de la Anzerre, scor 1-1). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.