Comisiile juridice ale Senatului si Camerei Deputatilor vor lucra in primele doua zile ale saptamanii viitoare pentru a face un raport asupra deciziei Curtii Constitutionale privind legile justitiei si proprietatii, acesta urmand sa fie supus miercur
Comisiile juridice ale Senatului si Camerei Deputatilor vor lucra in primele doua zile ale saptamanii viitoare pentru a face un raport asupra deciziei Curtii Constitutionale privind legile justitiei si proprietatii, acesta urmand sa fie supus miercuri dezbaterii plenului reunit al Parlamentului. Acest anunt a fost facut ieri, dupa sedinta Birourilor Permanente ale celor doua Camere, de presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, care a precizat ca decizia convocarii unei sesiuni extraordinare i-a luat prin surprindere pe unii dintre reprezentantii Aliantei PNL-PD. "Nu stiu ce credeau, ca vom trage de timp... Si eu le-am explicat ca pentru noi, care am inteles mesajul domnului Traian Basescu ca integrarea e pe primul loc si ca cine este impotriva promulgarii legii este impotriva integrarii europene, noi am convocat rapid aceasta sedinta a Birourilor permanente cu ideea de a face o sesiune extraordinara cat mai rapid", a afirmat Nastase.
Nastase a precizat ca intentia PSD a fost ca sesiunea extraordinara sa aiba loc luni, 11 iulie, dar Alianta PNL-PD s-a opus acestei propuneri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.