Adrian Olah a afirmat ca si-a dorit sa ajunga la "Poli" Timisoara deoarece este convins ca echipa pregatita de Cosmin Olaroiu poate face performanta. "Asteptam de multa vreme acest moment. Mi-am dorit foarte mult sa ajung la Timisoara. Am venit la Ti
Adrian Olah a afirmat ca si-a dorit sa ajunga la "Poli" Timisoara deoarece este convins ca echipa pregatita de Cosmin Olaroiu poate face performanta. "Asteptam de multa vreme acest moment. Mi-am dorit foarte mult sa ajung la Timisoara. Am venit la Timisoara pentru a ajuta echipa sa faca performanta, pentru ca sunt convins ca acest lucru este posibil", a spus Olah. Fostul jucator al lui FC National crede ca il va ajuta faptul ca la "Poli" se va reintalni cu fostii sai colegi Caramarin, M. Popa, Canu si G. Coman. "Imi pare putin rau ca voi pleca de la FC National. Am petrecut aproape sapte ani la aceasta echipa si in tot acest timp mi-am facut foarte multi prieteni. Imi va fi greu sa uit aceasta perioada, dar ma consolez ca voi ajunge la o echipa care are un public extraordinar. Asa suporteri cum sunt la Timisoara nu prea se mai intalnesc", a afirmat Olah, care a subliniat ca postul sau preferat, si cel pe care da cel mai mare randament, este cel de mijlocas dreapta, insa a subliniat ca va evolua oriunde ii va cere antrenorul. Olah va fi prezentat oficial vineri, la reunirea lui "Poli". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.