Paul Panait, fostul membru al grupului Gaz pe Foc, si-a pus pe picioare o noua trupa, "Blue Ice", alaturi de Cristian (coregraf al emisiunii "Surprize, Surprize), Bogdan (dansator la "Ciao Darwin!") si Mircea (dansator la "Surprize, Surprize"). Bogda
Paul Panait, fostul membru al grupului Gaz pe Foc, si-a pus pe picioare o noua trupa, "Blue Ice", alaturi de Cristian (coregraf al emisiunii "Surprize, Surprize), Bogdan (dansator la "Ciao Darwin!") si Mircea (dansator la "Surprize, Surprize"). Bogdan si Mircea sunt originari din Baia Mare, ca si Paul, iar Cristian, coregraful principal al cunoscutelor emisiuni tv, este din Brasov. Au ales numele de "Blue Ice" pentru ca simbolizeaza, spun ei, "inima de gheata" pe care o au, in urma dezamagirilor in dragoste pe care le-au trait".
Avantajul lor este faptul ca Andreea Marin ii place foarte mult si vrea sa-i ajute, dat fiind ca doi din componentii formatiei lucreaza pentru emisiunea ei. Pana in prezent, trupa "Blue Ice" a inregistrat sase piese, iar la inceputul lunii iunie vor filma un prim videoclip. Mihai Negrut de la 3rei Sud Est este unul din compozitorii cu care trupa lucreaza.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.