Politia spaniola a arestat 28 de suspecti de implicare directa in actiunile criminale ale gruparilor mafiote provenind din fosta Uniune Sovietica si care duc o activitate extrem de profitabila pe teritoriul Spaniei. Ministrul de Interne a precizat ca
Politia spaniola a arestat 28 de suspecti de implicare directa in actiunile criminale ale gruparilor mafiote provenind din fosta Uniune Sovietica si care duc o activitate extrem de profitabila pe teritoriul Spaniei. Ministrul de Interne a precizat ca la aceasta operatiune au participat peste 400 de politisti, care au "periat" o zona extinsa, in care se afla celebrele Costa del Sol, Barcelona si Alicante. Cei vizati au fost, mai ales, mafiotii din Georgia, care sunt suspectati de operatiuni de spalare de bani si alte actvitati criminale. Bilantul actiunii politiei este impresionant: perchezitii in 41 de vile si birouri, peste 800 de conturi bancare blocate, precum si numeroase limuzine si bani gheata confiscati. O actiune similara a mai avut loc si in luna martie cand politia a declarat ca a contracarat activitatile unei retele impresionante care se ocupa cu spalarea banilor si care isi avea cartierul general in statiunea Marbella. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.