Dupa doua infrangeri in ultimele doua partide jucate in grupa (0-1 in Macedonia si 0-2 in Olanda), Nationala de tineret este obligata sa castige astazi, in fata modestei reprezentative a Armeniei, pentru a ramane in cursa pentru primele doua locuri,
Dupa doua infrangeri in ultimele doua partide jucate in grupa (0-1 in Macedonia si 0-2 in Olanda), Nationala de tineret este obligata sa castige astazi, in fata modestei reprezentative a Armeniei, pentru a ramane in cursa pentru primele doua locuri, cele care asigura dreptul la barajul de calificare la CE din 2006. Florin Marin, antrenorul "tineretului", spera intr-o victorie, mai ales ca Romania a castigat in Armenia cu 5-0. Marin are la dispozitie urmatorul lot: Sebastian Hutan, Mihai Minca - portari, Sorin Radoi, Madalin Murgan, Cosmin Moti, Daniel David, Lucian Goian, Cristian Pulhac, Mihai Nesu - fundasi, Ovidiu Herea, Razvan Cocis, George Florescu, Silviu Izvoreanu, Radu Marginean, Andrei Prepelita, Banel Nicolita - mijlocasi, Hristu Chiacu, Ciprian Marica, Costin Curelea, Andrei Cristea - atacanti. Partida Romania - Armenia se joaca la Navodari, pe Stadionul "Petromidia", cu incepere de la ora 17 (in direct la TVR 2). Meciul va fi arbitrat de o brigada din Cipru, formata din Panicos Kailis la centru, asistat de Stavros Procopiou si Andreas Christodolou, in timp ce rezerva va fi Leontios Trattou. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.