Politistii antidrog au depistat trei principali dealeri de droguri din Capitala, unul dintre acestia inghitind 15 doze de heroina in momentul capturarii sale. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, Viorel D., in varsta de 23 de ani, a f
Politistii antidrog au depistat trei principali dealeri de droguri din Capitala, unul dintre acestia inghitind 15 doze de heroina in momentul capturarii sale. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, Viorel D., in varsta de 23 de ani, a fost prins de politisti in cartierului Aparatorii Patriei, dupa ce a vandut noua doze de heroina cu 2.350.000 de lei. Deoarece, politistii au avut banuieli ca tanarul, care este si consumator de droguri, a inghitit mai multe doze de heroina, l-au dus la Spitalul Clinic de Urgenta "Floreasca", unde i-au fost administrate laxative pentru eliminarea stupefiantelor. Ulterior, tanarul a fost dus in arestul Politiei Capitalei, unde a eliminat 15 doze de heroina.
In urma verificarilor, anchetatorii l-au identificat si pe Silviu P., de 23 de ani, cunoscut cu antecedente penale, cel care a intermediat vanzarea celor noua doze de heroina. In aceeasi zi, o alta echipa de politisti antidrog l-a prins in flagrant pe Valentin J. care a vandut doua grame de canabis cu 1.800.000 de lei iar asupra sa au fost gasite alte doua grame din acelasi drog.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.