O masina a Senatului, aflata in posesia unui senator PSD si condusa de soferul acestuia, a fost implicata, in urma cu doua zile, intr-un accident rutier la Bistrita. Soferul, Catalin Marin Plesa, aflat la volanul masinii de serviciu a senatorului PSD
O masina a Senatului, aflata in posesia unui senator PSD si condusa de soferul acestuia, a fost implicata, in urma cu doua zile, intr-un accident rutier la Bistrita. Soferul, Catalin Marin Plesa, aflat la volanul masinii de serviciu a senatorului PSD de Bistrita-Nasaud, Ovidiu Teodor Cretu, un autoturism Dacia inmatriculat in Bucuresti, a acrosat o fetita in varsta de patru ani, ranind-o usor. Fetita a fost transportata de urgenta la spital, dar nu a necesitat internarea. Totusi, daca ea va avea nevoie de ingrijiri medicale mai mult de zece zile soferului i se va intocmi dosar penal. Senatorul Cretu a declarat, citat de Mediafax, ca nu stie nimic despre acest incident. "Aflu de la dumneavoastra si ma surprinde faptul ca nu am fost anuntat. Eu mi-am angajat un sofer profesionist. Daca accidentul e din vina lui, atunci fireste ca voi renunta la serviciile lui. Voi astepta oricum rezultatul anchetei", a adaugat Cretu. (V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.