Inepuizabilii Rolling Stones incep un nou turneu mondial si tin sa precizeze ca acesta nu este ultimul, asa cum au circulat zvonurile, transmite AFP, citata de Mediafax. La o conferinta de presa organizata in fata celebrei Julliard School of Music de
Inepuizabilii Rolling Stones incep un nou turneu mondial si tin sa precizeze ca acesta nu este ultimul, asa cum au circulat zvonurile, transmite AFP, citata de Mediafax. La o conferinta de presa organizata in fata celebrei Julliard School of Music de la New York, Mick Jagger, in varsta de 61 de ani, a dezmintit zvonurile care aratau ca acesta ar putea fi turneul de adio al trupei. "Noi nu ne gandim niciodata la asta. Luam fiecare turneu pe rand", a afirmat solistul legendarei trupe. Concertele, prevazute pe stadioane, dar si in sali modeste, vor include melodii mai vechi ale trupei si unele inedite, ce se vor afla pe viitorul lor album, din care 85% este gata. Una din principalele inovatii va veni, potrivit trupei, din arhitectura inedita a scenei, care pe stadioane va avea 400 de locuri pe scaune. "Nu va pot spune unde anume vor sta oamenii acestia, dar vor avea o vedere frumoasa a posterioarelor noastre, asa ca am face mai bine sa lucram putin la ele", a glumit Jagger. Albumul, care nu are inca titlu si nici data de lansare, va fi "plin de viata" ramanand insa clasic pentru Rolling Stones, a promis Jagger. "Ne simtim bine la inregistrari si suntem optimisti in ceea ce priveste acest turneu".
Inainte de conferinta de presa, grupul a sustinut un mini-concert pentru presa, cele cateva vedete prezente si miile de fani si curiosi care au invadat acoperisurile si terasele din jurul Lincoln Center. O melodie noua, "Oh no, not you again", a fost inserata intre doua clasice, "Brown Sugar" si "Start me up". Jagger a repetat profeticul "I'll never stop" si dupa cum s-a prezentat trupa nici exista motive sa faca altfel. Turneul va incepe pe 21 august la Boston, urmand sa ii poarte apoi pe cei patru in Canada, America Latina, Japonia si restul Asiei si Europa, in iunie si august 2006. Organizatorii turneului spera ca grupul va putea canta de data aceasta si in China. Primele bilete vor fi puse in vanzare sambata, pretul mediu fiind de 50 de dolari pentru concertele in sala si 110 pentru cele pe stadion. Turneul mondial precedent al Rolling Stones, "Forty Licks", a avut incasari de 300 de milioane de dolari si a atras, intre septembrie 2002 si octombrie 2003, 3,4 milioane de spectatori. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.