Politia israeliana a anuntat ca a arestat un militar din colonia evreiasca Ariel din Cisiordania, suspectat de legaturi cu organizatii neonaziste din strainatate si in locuinta caruia au fost gasite intrumente utilizate pentru consumul de droguri, re
Politia israeliana a anuntat ca a arestat un militar din colonia evreiasca Ariel din Cisiordania, suspectat de legaturi cu organizatii neonaziste din strainatate si in locuinta caruia au fost gasite intrumente utilizate pentru consumul de droguri, relateaza AFP, preluat de Mediafax. Anuntul acestei arestari fara precedent a intervenit in conditiile in care evreii din intreaga lume comemoreaza exterminarea a sase milioane de evrei de catre nazisti, in timpul celui de-al doilea mondial.
"Militarul arestat miercuri avea un tatuaj cu zvastica si dupa o perchezitie efectuata la domiciliul sau s-a descoperit ca avea contacte cu organizatii neonaziste din strainatate", a declarat Moshe Pinshi, purtator de cuvant al politiei pentru Cisiordania. "Acesta, in varsta de 20 de ani, a emigrat in urma cu patru ani din fosta URSS si le-a spus politistilor ca uraste Israelul. Mama sa a afirmat acelasi lucru", a adaugat el.
O sursa militara a declarat ca anchetatorii au descoperit in timpul perchezitiei instrumente utilizate pentru consumul de droguri. Cazul a fost adus la cunostinta Ministerului israelian de Interne care va examina dosarul imigrantului si al mamei sale, a anuntat postul de radio public israelian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.