Este vorba despre Leipzig, oras in care expozantii romani n-au mai ajuns. Tudorel Urian, consilier MCC pe probleme de cultura scrisa si relatii cu mass-media, a declarat ca, in decembrie, cand a fost prezentata situatia financiara alocata targurilor
Este vorba despre Leipzig, oras in care expozantii romani n-au mai ajuns. Tudorel Urian, consilier MCC pe probleme de cultura scrisa si relatii cu mass-media, a declarat ca, in decembrie, cand a fost prezentata situatia financiara alocata targurilor internationale de carte, s-a luat hotararea ca unele sa fie ocolite. ""Pentru ca se desfasoara aproximativ concomitent cu targul de la Paris, s-a luat decizia ca la Leipzig sa nu fim prezenti. Ministerul n-a avut bani pentru doua expozitii, la Leipzig ne-ar fi costat transportul si cazarea. S-a dorit neparticiparea la targul de la Ierusalim, dar cei de la Editura Polirom ne-au convins ca acolo exista o mare comunitate de romani. Si la Moscova participarea e incerta."" (C.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.