Astfel, Politia Comunitara se poate infiinta la nivelul municipiilor, oraselor si sectoarelor municipiului Bucuresti, ca serviciu public de interes local, specializat pe asigurarea pazei, obiectivelor si a bunurilor apartinand domeniului public si pr
Astfel, Politia Comunitara se poate infiinta la nivelul municipiilor, oraselor si sectoarelor municipiului Bucuresti, ca serviciu public de interes local, specializat pe asigurarea pazei, obiectivelor si a bunurilor apartinand domeniului public si privat al unitatilor administrativ-teritoriale.
GRATIS. Ministerul Administratiei si Internelor va asigura gratuit, pana la 31 decembrie 2005, dotarea Politiei Comunitare cu necesarul de arme si munitii. Incepand cu 1 ianuarie 2006 si pana la completarea, prin achizitii proprii, a intregului necesar de arme si munitii, dotarea Politiei Comunitare se va asigura tot de Ministerul Administratiei si Internelor, prin inchiriere. ""Conditiile privind predarea - primirea armelor si munitiilor, in folosinta gratuita sau prin inchiriere, dupa caz, se stabilesc prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor"", se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului. La sfarsitul saptamanii trecute, gardienii publici au sustinut teste grila pentru ocuparea posturilor de politisti comunitari. Daca la testul grila si la proba medicala promovabilitatea a fost de suta la suta, problemele au aparut la testul psihologic. Aici, examenul s-a dovedit a fi foarte sever. (Ion Alexandru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.