Persoanele care doresc sa se lase de fumat se inscriu in acest program si primesc gratuit mesaje pe telefonul mobil timp de trei luni, dupa care urmeaza o perioada de convorbiri telefonice. SMS-urile sunt personalizate in functie de varsta, sex si de
Persoanele care doresc sa se lase de fumat se inscriu in acest program si primesc gratuit mesaje pe telefonul mobil timp de trei luni, dupa care urmeaza o perioada de convorbiri telefonice. SMS-urile sunt personalizate in functie de varsta, sex si de gradul de dependenta de tutun. Mesajele alterneaza intre sfaturi, avertismente si incurajari, fiind trimise cate unul pe zi in primele doua saptamani si apoi se mai raresc. Deocamdata, 150 de persoane cu varste intre 25 si 45 de ani, mai ales femei, vor beneficia de aceasta inedita forma de consiliere, care trebuie sa includa 1.200 de participanti pentru a fi validata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.