Dupa ce acesta a lansat in Romania televiziuni precum Realitatea TV, Etno TV, Taraf TV, Tele Sport, Sigma TV, Oltenia TV (ultimele doua relansate de el) si cu Meteo TV ""pe teava"", Prigoana vrea sa isi faca televiziun

Dupa ce acesta a lansat in Romania televiziuni precum Realitatea TV, Etno TV, Taraf TV, Tele Sport, Sigma TV, Oltenia TV (ultimele doua relansate de el) si cu Meteo TV ""pe teava"", Prigoana vrea sa isi faca televiziune peste hotare. Si nu pe teritoriul ""batranului continent"", ci dincolo de Ocean, in State. Mai exact, in Chicago. Romanian Television of America va fi lansat, cel mai probabil, la 1 mai 2005. Acesta va fi organizat pe principiul TVR-ului, cu studiourile teritoriale: sediul central va fi in Chicago, dar, totodata, vor fi transmise si productii ale tuturor comunitatilor de romani de pe teritoriul SUA. In plus, Romanian Television of America va retransmite emisiunile realizate de Dan Diaconescu la OTV, precum si programul canalului romanesc de muzica de petrecere Taraf TV. (C.O.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.