Deputatul PNL Grigore Craciunescu a criticat, ieri, legea din 2004 care reglementeaza profesia de medic dentist, aratand ca aceasta acorda drepturi suplimentare medicilor dentisti, cetateni ai UE, care presteaza temporar servicii in tara. De asemenea
Deputatul PNL Grigore Craciunescu a criticat, ieri, legea din 2004 care reglementeaza profesia de medic dentist, aratand ca aceasta acorda drepturi suplimentare medicilor dentisti, cetateni ai UE, care presteaza temporar servicii in tara. De asemenea, legea nu tine cont de directivele Parlamentului European si dovedeste "o completa lipsa de intelegere a statului profesiilor liberale", a afirmat deputatul.
Un medic dentist, cetatean al UE, care presteaza provizoriu servicii in Romania nu este obligat sa obtina autorizatia de libera practica, sa se inscrie in Colegiul Medicilor Dentisti din Romania sau sa obtina acreditarea la intrarea in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari Sociale si de Sanatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.