Cosmin Contra, noul jucator al lui "Poli" AEK Timisoara, este de parere ca amanarea returului editiei de campionat 2004/2005 nu va influenta meciul nationalei cu Olanda. Contra spune ca macar se va indrepta vremea si "se va juca fotbal, nu hochei". L
Cosmin Contra, noul jucator al lui "Poli" AEK Timisoara, este de parere ca amanarea returului editiei de campionat 2004/2005 nu va influenta meciul nationalei cu Olanda. Contra spune ca macar se va indrepta vremea si "se va juca fotbal, nu hochei". La randul sau, Ovidiu Petre a declarat ieri ca un antrenor secund de la Nationala l-a intrebat cum sta cu sanatatea, adaugand ca spera sa se recupereze pana la meciului cu Olanda. "E important pentru echipa nationala sa se joace campionatul, dar, avand in vedere conditiile meteo, e bine ca s-a amanat", a spus Petre. Portarul Marius Popa a spus ca nu se poate juca pe astfel de terenuri, dar ca nici Steaua nu a avut meciuri in picioare si a eliminat Valencia. "Nu sunt Nostradamus sa prevad ca Olanda va fi avantajata in meciul direct cu noi, pentru ca s-a amanat returul in Romania", a spus Viorel Moldovan. Meciul Romania - Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2006, este programat pe 26 martie, pe Stadionul "Rapid". Inceperea returului Diviziei A a fost amanata pentru o saptamana, competitia urmand sa inceapa pe 11 martie. La aflarea deciziei, selectionerul Victor Piturca s-a declarat nemultumit, el dorind ca fotbalistii din Divizia A sa aiba cateva meciuri jucate pana la partida cu Olanda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.