Patronul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, ieri, de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) in dosarul privind schimbul de terenuri pe care l-a facut cu Ministerul Apararii Nationale (MApN)
Patronul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, ieri, de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) in dosarul privind schimbul de terenuri pe care l-a facut cu Ministerul Apararii Nationale (MApN) in vara anului 1999, desi nu fusese convocat. La finalul audierii, Gigi Becali a declarat ca "nu stie unde este prejudiciul creat prin aceasta afacere". El a mentionat ca pentru terenul din Baneasa - care era doar administrat de MApN, fiind proprietate privata - a dat la schimb un teren din Ilfov si, in plus, i-a oferit proprietarului 250.000 dolari si a donat 40.000 dolari pentru constructia Monumentului Eroilor Aerului. Patronul clubului Steaua a spus ca nu a venit la Parchet in calitate de faptuitor, ci ca martor in acest dosar. Pe de alta parte, PICCJ a anuntat ca Gigi Becali nu are stabilita calitatea in aceasta cauza. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.