""Fiecare e dator sa fie fericit ca a trait o zi in plus"" ""Am intrat in anul 31 al vietii cu o schimbare majora in activitatea profesionala, dupa 10 ani de radio am trecut la televiziune. Un an in plus deoca

""Fiecare e dator sa fie fericit ca a trait o zi in plus""

""Am intrat in anul 31 al vietii cu o schimbare majora in activitatea profesionala, dupa 10 ani de radio am trecut la televiziune. Un an in plus deocamdata sper sa nu conteze foarte mult, inca nu am ajuns la varsta sa-mi declar doar anii pe care-i am de cand am terminat liceul, ma simt destul de tanar. Dimineata voi fi la serviciu, ca in fiecare zi, iar dupa aceea va fi o intalnire cu prietenii, dar nu ceva extrem de fastuos sau deosebit. O aniversare mai speciala a avut loc la 18 ani. Am facut majoratul impreuna cu unul dintre cei mai buni prieteni, care e nascut cu o zi inaintea mea, in acelasi an; a fost o petrecere ciudata, cu invitatii mei si invitatii lui, nu aveam acelasi cerc de prieteni atunci si nu prea s-au impacat unii cu altii. Inainte eram mai putin pretentios in a denumi pe cineva prietenul meu, acum sunt mult mai atent si, ca atare, cercul de prieteni s-a micsorat, dar sper sa fie ales bine. Sunt constient de unele defecte pe care le am, sunt constient si de multe din calitati, dar incerc sa fac in asa fel incat in relatia cu altcineva calitatile sa fie acelea care ies in evidenta. Nu am niste momente fixe in care sa-mi fac balante sau planuri. Cand simt eu ca nu e in regula ceva incerc sa schimb, cand simt eu ca trebuie incheiat ceva intr-un fel sau altul, incerc sa inchei, cand simt ca vreau sa fac ceva nou, incerc sa fac acel ceva nou din momentul in care simt lucrul acela si nu la o data prestabilita. Acum ma recuperez mai greu dupa activitati obositoare sau nopti pierdute; daca acum 10 ani puteam sa pierd patru nopti si eram tot ""fresh"", acum, dupa o noapte pierduta imi trebuie vreo doua zile sa ma refac. De ziua mea imi doresc mai multa liniste pe plan personal si sa-mi consolidez noua pozitie profesionala. Pot sa spun ca am facut greseli in viata mea cum cred ca a facut oricine, dar, daca nu le faceam, as fi fost un robot. Cred ca am stiut sa-mi traiesc destul de bine viata pana acum si sper sa o fac in continuare. Fiecare e dator sa fie fericit ca a trait o zi in plus; cei care nu inainteaza in varsta sunt cei care au ghinion. Personal, sunt multumit ca am reusit sa fac acest pas profesional, astept si altii. Un regret, dar unul inerent e faptul ca m-am despartit de colectivul de la Romantic FM. Noile obligatii pe care le am nu-mi permit sa ma mai vad cu ei asa cum ma vedeam in fiecare zi, dar este un regret mai mic decat bucuria ca ma ocup acum de un lucru care imi place mai mult, si anume sportul.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.