Antrenorul echipei de baschet masculin Petrom Elba Incontro Timisoara, sarbul Srjan Fiser (foto), a plecat zilele trecute in Serbia fara sa anunte pe nimeni din conducerea clubului. Tehnicianul a luat cu el si suma de 140 milioane lei, banii fiindu-i
Antrenorul echipei de baschet masculin Petrom Elba Incontro Timisoara, sarbul Srjan Fiser (foto), a plecat zilele trecute in Serbia fara sa anunte pe nimeni din conducerea clubului. Tehnicianul a luat cu el si suma de 140 milioane lei, banii fiindu-i incredintati de conducere pentru a plati salariile jucatorilor. Vicepresedintele clubului, Adrian Vermesan, a declarat ieri, dupa ce a vorbit telefonic cu Fiser, ca antrenorul si-a motivat plecarea in Serbia pentru a face niste analize medicale. La conferinta de presa organizata joi de gruparea de pe Bega, oficialii au oferit ziaristilor o declaratie semnata de intreaga conducere. Printre altele, in aceasta declaratie se arata: "Fiser Srjan, simtindu-si periclitat obiectivul contractual (locurile 1-4) a fugit in mod las, ca ultimul borfas, avand asupra sa si banii cuveniti unor jucatori si evident fara a anunta pe nimeni din cadrul clubului, prejudiciind grav financiar, sportiv si din punct de vedere al imaginii clubului".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.