Asesoft Distribution  a anuntat rezultate in crestere cu 44% fata de 2006, inregistrand o cifra de afaceri de 104 milioane dolari, in conditiile unei cresteri a pietei estimate de 20%.

Asesoft isi propune sa atinga un volum de

Asesoft Distribution a anuntat rezultate in crestere cu 44% fata de 2006, inregistrand o cifra de afaceri de 104 milioane dolari, in conditiile unei cresteri a pietei estimate de 20%.

Asesoft isi propune sa atinga un volum de 135 milioane$ in 2008, reprezentand o crestere cu 30% fata de anul anterior, estimarea noastra bazandu-se pe faptul ca piata va cunoaste o usoara incetinire a ritmului anul acesta, crescand cu doar 15%”, a declarat Iulian Stanciu, director general al companiei. Asesoft a semnat pe parcursul anului 2007 o serie de contracte de distributie cu producatori de tehnologie precum Microsoft pentru produse periferice, Western Digital pentru dispozitive de stocare, BitDefender pentru produse software de securitate sau Lite-On, producator mondial in zona dispozitivelor optice (CD/DVD-RW, Blu-ray).

La finele trimestrului al treilea, marca Horizon (dezvoltata in regim propriu) se clasa in topul primilor patru playeri de pe segmentul monitoarelor LCD la nivelul pietei locale, tinta pentru 2008 fiind de a realiza o cota de piata de 10%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.