Liderul campionatului a reusit prima victorie (2-0) din meciurile de pregatire, impotriva coreenilor de la Gyeongnam. Ioan Andone a abordat partida cu urmatorul "11": Hirschfeld - Tony, Sandberg, De Sousa, Dorsin - M. Jose, Dani, Trica, Culio - Fabb
Liderul campionatului a reusit prima victorie (2-0) din meciurile de pregatire, impotriva coreenilor de la Gyeongnam. Ioan Andone a abordat partida cu urmatorul "11": Hirschfeld - Tony, Sandberg, De Sousa, Dorsin - M. Jose, Dani, Trica, Culio - Fabbiani, Ruiz. Golurile au fost marcate de M. Jose si Semedo. Stelistii au castigat (2-1), la 100 de metri distanta, impotriva cehilor de la Ceske Budejovice. Lacatus a apelat la Vatca - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Surdu, O.Petre, D. Moreno, Eze - Dica, Badea. Golurile "ros-albastrilor" au fost marcate de Dorin Goian si Pepe Moreno. Pe parcursul ambelor meciuri, antrenorii romani au rulat toti jucatorii avuti la dispozitie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.