"Pai venim pe rand, cum ne cheama. Stiti cum era inainte de '89, lotul Bobu-Postelnicu, asa venim si noi acum...in lotul Fotbal", a spus acesta. La iesire a spus ca a dat o scurta declaratie si ca a adus o serie de probe. Netoiu a facut precizarea
"Pai venim pe rand, cum ne cheama. Stiti cum era inainte de '89, lotul Bobu-Postelnicu, asa venim si noi acum...in lotul Fotbal", a spus acesta. La iesire a spus ca a dat o scurta declaratie si ca a adus o serie de probe. Netoiu a facut precizarea ca transferul in legatura cu care este anchetat este cel al fotbalistului Dan Alexa. "Nu s-a intamplat nimic. Am dat o declaratie, am adus documentele care s-au cerut si care justifica ceea ce v-am spus vizavi de transferul respectiv si, in continuare, asteptam sa vedem ce se va intampla. Era vorba de Alexa Dan, care a plecat la Beijing. Acesta a fost achizitionat de Dinamo cu 90.000 si suma totala incasata pe el a fost de 700.000 si asta a fost tot. Alexa a plecat la Beijing pentru 400.000 apoi a revenit, gratis, dupa un an si trei luni si apoi l-am dat cu 300.000 la Timisoara", a spus acesta, citat de Mediafax. Netoiu a confirmat ca, in timp ce era in cladire, Victor Becali a venit sa-l salute, dar a facut precizarea ca nu are idee daca acesta a depus vreun document sau daca a dat vreo declaratie. Victor Becali a fost la DNA pentru aproximativ un sfert de ora. La intrare, impresarul, care este si el cercetat in acelasi dosar, a spus ca a venit sa "salute" un prieten, iar la iesire, dupa aproximativ un sfert de ora, ca a venit pentru ca aici era Gigi Netoiu. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.