Presedintele francez Nicolas Sarkozy, aflat in vizita in India, a mers sambata la celebrul mausoleu Taj Mahal, din apropiere de Agra, fara a fi insa insotit de Carla Bruni, relateaza AFP. Atat presedintia franceza, cat si responsabili indieni au con
Presedintele francez Nicolas Sarkozy, aflat in vizita in India, a mers sambata la celebrul mausoleu Taj Mahal, din apropiere de Agra, fara a fi insa insotit de Carla Bruni, relateaza AFP. Atat presedintia franceza, cat si responsabili indieni au confirmat ca Bruni nu l-a insotit pe seful statului francez in India. Ea nu a fost vazuta "in anturajul presedintelui", a declarat un responsabil indian care il insoteste pe Sarkozy. Sarkozy este insotit de o delegatie importanta franceza si indiana, dar nu si de Carla Bruni, potrivit unui fotograf AFP. Celebrul monument de marmura alba a fost inchis pentru turisti ca masura de securitate pentru vizita presedintelui francez.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.