Prima TV transmite de la ora 19.00, meciul contand in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Sahtior Donetk - Salzburg.

Festivalul Cantecului si Dansului Popular Romanesc, Mamaia 2007, este transmis in direct pe TVR 1, de la ora 20.20.
Prima TV transmite de la ora 19.00, meciul contand in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Sahtior Donetk - Salzburg.

Festivalul Cantecului si Dansului Popular Romanesc, Mamaia 2007, este transmis in direct pe TVR 1, de la ora 20.20. Tot pentru microbisti, de la ora 20.30, Pro TV transmite in direct partida Steaua - Bate Borisov. De la ora 21.00, pe Prima TV, incepe drama „Puncte de vedere“. Dan Hanson (Kevin Bacon) si Lorie Bryer (Elizabeth Perkins) sunt doi reporteri ai ziarului Baltimore Sun care impart aceeasi rubrica. Ei trebuie sa dezbata subiectele, fiecare privind din punctul sau de vedere. Dan este conservator, iar Lorie este sensibila si liberala. Noua rubrica devine un succes, iar cei doi - iubiti. Primesc sa fie gazdele unui show televizat si de aici incep necazurile. „Tehnici esentiale de supravietuire - Scotia“ (foto) incepe de la ora 21.00, pe Discovery. Bear prezinta tehnici de supravietuire in peisajul inghetat al Rezervatiei Nationale Cairngorm, in Scotia: cum navigam pe formatiuni de gheata si cum evaluam riscul de avalansa. Pe HBO, de la ora 21.35, puteti urmari filmul romanesc „Legaturi bolnavicioase“. Alex si Kiki se intalnesc la Universitate, unde sunt amandoua studente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.