Top-modelul Valentina Pelinel ne-a declarat ca motivul pentru care nu accepta sa faca prezentari de moda in Romånia este acela ca nu doreste sa “fure” din contractele manechinelor autohtone. In ciuda zvonurilor ca se gåndeste
Top-modelul Valentina Pelinel ne-a declarat ca motivul pentru care nu accepta sa faca prezentari de moda in Romånia este acela ca nu doreste sa “fure” din contractele manechinelor autohtone. In ciuda zvonurilor ca se gåndeste sa renunte la moda si sa se dedice actoriei, sotia lui Cristian Boureanu ne-a mai spus ca nu o pasioneaza acest domeniu. Dupa o scurta vacanta in Italia, acum, sotii Boureanu se relaxeaza intr-un sejur de zece zile in Asia.

De cand s-a casatorit cu deputatul Cristian Boureanu si s-a mutat in Romania, Valentina Pelinel nu mai onoreaza cu aceeasi frecventa contracte de moda, fapt care a dat nastere la zvonuri privind o incheiere a carierei sale de manechin. Ba mai mult, despre Valentina s-a spus ca are de gand sa renunte de tot la domeniul in care a facut cariera si sa se indrepte serios catre actorie, mai ales ca si-a facut debutul, anul trecut, in filmul ”Dupa ea”. Adevarul este insa cu totul altul. ”Am declarat odata ca nu fac prezentari in Romania pentru ca nu m-am intors aici dupa 11 ani de succes, ca sa fac ce faceam atunci, cand muream de foame. Cum ar fi sa fac prezentari prin tara si sa iau painea manechinelor care nu au avut norocul meu? In plus, nu sunt nici disperata sa apar, asa ca sa imi dea cineva un motiv pentru care as face-o... Eu prefer sa apar rar si sa ma leg de lucruri speciale, nu multe si de duzina”, ne-a declarat Valentina. Un model care a prezentat pentru Chanel, Thierry Mugler, Armani, Gucci sau Versace, asa cum a facut Valentina, ar destabiliza cu siguranta piata modei autohtone. Pentru o aparitie pe podium, manechinele obisnuite primesc, in Romania, in jur de 100 de euro. In moda de elita, practicata peste Ocean, un top-model cu CV-ul intesat de nume mari poate primi peste 100.000 de dolari pentru un singur show. Este si cazul Dianei Dondoe, al Elenei Baguci si al altor manechine romance care au cucerit piata internationala. Iar cele de top, cum ar fi Giselle Bundchen, castiga aproximativ 30 de milioane de dolari pe an. Ea este cea mai bine platita vedeta din domeniul modei.



'Am muncit ca un cåine de la 15 ani>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.